<-PAGINAHTML-ONLINELDEN->
zelfmoord

poezenkaart
Hobbies / Kaartenmaken

zelfmoord


Menu van deze startpagina Meer informatie Gratis je eigen startpagina Bekijk alle pagina's Admin login Toevoegen aan je favorieten
Weblog - poezenkaart.GoedBegin.nl

Eigen startpagina Topics
- Poezen tip
- Eigen katten kaart maken
- Poezenkaart

 Links
- Eigen weblog?
- Eigen startpagina?

  Poezenkaart LinkEx
- Jouw link hier?

  Betaalde LinkEx
- 50 plus dating
- Dierenverzekering
- Lekker uit eten
- Daten
- Jouw link hier?

 Poezen kaart links
Leuke links naar poezen kaarten
- Poezen kaart
- Poezen kaarten


 Poezen tip
Wanneer je kat zich opvallend gedraagt, dan moet je ten eerste altijd uit laten sluiten dat hij dat om gezondheidsredenen doet. Dat is niet anders wanneer je kat sinds kort constant miauwt, want aanhoudend miauwen en luid jammeren of zelfs schreeuwen kan een uiting van pijn zijn. Pas wanneer de dierenarts organische en medische oorzaken als reden voor het miauwen heeft uitgesloten, kun je op zoek gaan naar andere redenen voor het gedrag. Tip: hou een dagboek bij! Door die notities kun je niet zelden een oorzaak vinden - en ze kunnen van grote betekenis zijn wanneer je een expert inschakelt die precies wil weten hoe en wanneer je dier zich anders gedraagt.

Geplaatst door: Striktly op 16-09-2012 19:44

 Eigen katten kaart maken
Knutsel je eigen poezen kaart. Met een achtergrond met glimmer mist gedaan poes gestempeld halsketting gemaakt plus sierkwastje.


Geplaatst door: Striktly op 16-09-2012 16:54

 Poezenkaart
In de grote doos waarin mijn zuster de oude dingen bewaart, die bij overlijden of verhuizing van familieleden bij haar terecht zijn gekomen vond ik twaalf poezenkaarten die ± 1930-1934 aan mijn vader zijn gestuurd, gefrankeerd met 1,5 cent. Hij was toen tussen de zeven en elf jaar oud.
Waarom juist poezenkaarten? Uit een foto van hem bleek dat hij toen zelf een poes had, een poes die net kleintjes had. Misschien was hij vol van poezen en hebben tantes en ooms gedacht: kom, een poezenkaart; dat is leuk voor hem. Maar het kan ook zijn dat die kaarten toentertijd in het algemeen erg in waren.
Onder poezenkaarten versta ik: ansichtkaarten waarop poezen zijn afgebeeld die in mensenkleding zijn gestoken en menselijke handelingen verrichten, zoals autorijden, fietsen, lezen, werken, aan tafel zitten enzovoort. Die kaarten zijn behoorlijk lelijk; ja zeg maar gerust afzichtelijk.
Een kleine zoektocht in het internet maakte duidelijk dat het woord poezenkaart inderdaad bestaat, en dat er veel van zijn. Maar uit 1930 heb ik er maar weinig gevonden.


Geplaatst door: Striktly op 11-05-2012 14:39


Eigen startpagina